Twitter
Tweets by csorbaakku
Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Flickr

Újdonságok

Akkumulátor újdonságok:

ÚJDONSÁG : Banner POWER BULL "GENERATION 2011" autó akkumulátor

A Cég vezető terméke a Banner POWER BULL, mely akkumulátor típusból a legtöbbet értékesít világszerte.A Banner fejlesztésének köszönhetően a POWER BULL 2011 GENERÁCIÓJA még nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt a használóinak!

A tiszta kalcium technológiának köszönhetően a nagyobb indítóáram, a dupla tető eredményezte szivárgásmentesség és a megnövekedett robbanás biztonság mind-mind a Banner POWER BULL "GENERATION 2011" kiemelkedő jellemzői.

Rendeljen tőlünk akkumulátort! Bármi kérdése van, kérem keressen fel minket elérhetőségeinken!

A Vállalat az autót gyártó vevőinek (WV,BMW,Skoda) igényeihez alkalmazkodva a fejlesztés során a 190mm-es edény magassághoz igazodott. Az 50Ah, 62Ah, 74Ah, 80Ah, 100Ah kapacitású akkumulátorok 190mm magas változatának ára megegyezik a 175mm magas változat árával .A fokozott biztonságot az elektrolit szint alá helyezett cellaösszekötő biztosítja.A magasabb elektrolit szint következtében a ciklikus használat során a mélykisülés kevésbé áll fenn és az akkumulátorok könnyebben tőlthetők.Korunk korszerű járműveinek magasabb áram igényének tökéletesen megfelelő akkumulátora

B PB "G2011"!!!

ÚJDONSÁG:

VARTA FUNSTART FRESHPACK 2IN1 MOTORKERÉKPÁR AKKUMULÁTOROK

VARTA FUNSTART AGM MOTORKERÉKPÁR AKKUMULÁTOROK

VARTA FUNSTART GEL MOTORKERÉKPÁR AKKUMULÁTOR